Početna / GRADOVI / Leskovac / Aktivisti Unije mladih SNS promovisali novi broj stranačkog Informatora
Dionis Restoran Leskovac

Aktivisti Unije mladih SNS promovisali novi broj stranačkog Informatora

Aktivisti Unije mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac promovisali su danas na platou ispred LKC-a novi broj Informatora SNS.

Novi broj stranačkog Informatora predstavila je Ivana Ćirić iz Unije mladih koja je podsetila na neke od događaja u prethodnom periodu kao što su završetak Koridora 10, završetak auto-puta Miloš Veliki od Beograda do Čačka i početak izgradnje novih auto puteva i brzih puteva.

-SNS Panorama predstavlja sve one značajnije događaje koji su obeležili prethodni period u svim gradovima Srbije, među kojima je i Leskovac u čijem odeljku možemo čitati o održanim akcijama razgovora sa građanima, podele SNS Informatora, o akcijama farbanja ograda na mostovima, kao i o brojnim humanitarnim akcijama. Aktivisti Srpske napredne stranke u Leskovcu otpočeli su akciju obilaska staračkih domaninstava koju uspešno sprovode, dok su aktivisti Gradskog odbora zasadili 100 sadnica javora na Hisaru. Predsednik Gradskog odbora SNS Leskovac dr Goran Cvetanović i članovi Unije mladih podelili su 300 sadnica voća. Održane su tribine na temu elektrifikacije polja i trgovine ljudima, dok su se članice Foruma žena priključile kampanji 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama – naglasila je Ivana Ćirić iz Unije mladih SNS.

Pogledaj takodje

Uređenje zelenih površina i uklanjanje smeća u Radničkom naselju

Odeljenje za zaštitu životne sredine Gradske uprave Grada Leskovca nastavilo je i ovog vikenda sa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *