Dubočica predstavila pojačanja: Imamo kvalitet za opstanak i tim koji može da se suprotstavi svakoj ekipi

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradski fudbalski klub Dubočica predstavio je danas na konferenciji za medije pojačanja sa kojima, veruju u klubu, opstanak može i mora biti ostvaren.

Na konferenciji za medije predstavljeni su golman Ivan Lučić, i igrači Nemanja Gorčić, Danijel Stamenković, Novak Vuković, Nikola Mladenović i Strahinja Pavišić.

Trener Saša Mrkić rekao je da veruje u ovaj tim, da je Dubočica jača nego jesenas i da ima snage da se nosi sa svim ekipama.

– Imali smo jedan težak i mukotrpan period 6 nedelja gde smo obavili pripreme u Leskovcu i na terenima u okolini Leskovca. Jako je teško, posebno u zimskim uslovima organizovati pripreme. Zadovoljan sam, ono što planirali uspeli da ostvarimo u većem delu priprema. Zadovoljan sam što se tiče rada, zalaganja ali i igračima koji su pristigli u naše redove. Imamo dobar sastav koji možemo da suprotstavimo bilo kojoj ekipi u našem takmičenju – rekao je šef stručnog štaba Saša Mrkić i najavio subotnji duel sa Kabelom – Oni su u vrhu prvoligaškog karavana, drugi na tabeli i to dovoljno govori. Za nas je svaka utakmica kvalifikaciona jer od 18 timova 8 ispada u niži rang. Momci su svesni obaveza i značaja, očekujem tešku i neizvesnu utakmicu i da ćemo se na kraju mi radovati.

Check Also

U Leskovcu i Lebanu kontrolisan 1.801 vozač, 22 vozili pod dejstvom alkohola – “rekorder” na trežnjenju sa 2,89 promila

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu i Lebanu, u toku praznika, alkotestirali su ukupno 1.801 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *