TRAGOM “VESTI”: Leskovačke trgovine dobro snabdevene, rafovi puni i pored povećanog prometa

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Rafovi u leskovačkim trgovinama su puni, nema nestašica ali ni velikih gužvi na kasama.

Reporteri Dnevnika Juga obišli su danas rano popodne vodeće leskovačke trgovine: “Lidl”, “Roda”, “Maxi” (Capitol park), “Zlatan Trag” (Hipermarket) i “ABC” (kod Rakića). Na licu mesta mogli smo da vidimo, a do vas prenosimo fotografije, o dobroj snabdevenosti svih leskovačkih trgovina. Svih osnovnih životnih namirnica ima, a kako su nam nezvanično rekli trgovci na licu mesta: robe ima dovoljno za duži vremenski period.

U nekim od trovinskih lanaca nam je rečeno da je prodaja povećana, ali da se sigurno ne može govoriti o nekakvoj panici ili bespotrebnoj kupovini. “Kao da su dani pred neku od slava”, rekli su nam u jednoj trgovini i zamolili za anonimnost jer nemaju dozvolu da govore za medije. A informacije smo tražili upravo od trgovaca u radnjama, ne želeći da dobijemo društveno očekivane odgovore od menadžmenta, već da proverimo stanje na licu mesta.

Zabunu povremeno u “Rodi” izazovu tzv. veliki kupci, odnosno oni koji svoje male trgovinske radnje snabdevaju u veletrgovini VELPRO i koji, preko posebne kase, uzimaju i plaćaju robu “na veliko”, odnosno za svoje STR.

Najvažnije je da svih osnovnih životnih namirnica ima u dovoljnim količinama, a nabavka toalet papira koja je postala predmet šale na društvenim mrežama jeste veća od redovne, ali su rafovi u svim objektima koje smo obilišli dobro popunjeni i pvim proizvodom.

U pojedinim trgovima povremeno se smanji broj proizvoda na rafovima, ali se police ponovo popune robom iz magacina što je normalna procedura imajući u vidu broj zaposlenih u trgovinskim radnjama i da isti ljudi rade i na kasama i na stavljanju proizvoda u rafove.

Dnevnik Juga će nastaviti da prati snabdevenost u trgovinama, a pozivamo vas da nam u komentarima ili mejlom dostavite podatke i fotografije ukoliko primetite da neko pokušava da zloupotrebi krizu za zelenašenje i nepotrebno povećanje cena.

Dnevnik Juga ostaje ozbiljan i pouzdan izvor proverenih informacija, što su desetine hiljada naših čitalaca već propoznale.

Evo i foto šetnje leskovačkim trgovinama.

RODA

ZLATAN TRAG

LIDL

ABC

MAXI

Check Also

POLETI VISOKO I OSVAJAJ FREEBETOVE SVAKOG DANA!

Uz popularnu igru Super Heli u Meridianu te čekaju freebetovi svakodnevno sve do kraja aprila! …

One comment

  1. Hoce li drzava doneti neke pogodnosti oko placanja doprinosa za radnike, kako bi se plate radnicima u privatnom sektoru isplacivale i da pritom ne bude otpustanja radnika?! Jer ako posla nema nece ni preduzetnik moci da isplati zarade i od cega bismo mi onda placali racune i nesmetano ziveli i radili?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *