Zdravković: Tražimo podatke o gasifikaciji, na kraju će sve to platiti građani Leskovca

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Grupa građaba Za Leskovac zajedno saopštila je na današnjoj konferenciji za medije da su njihovi odbornici zatražili da im se dostave dokumenta o gasifikaciji Leskovca.

„Niko u Leskovcu, osim ljudi koji su potpisali Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, nije video, kao ni pomenuti pravni akt. Ja pitam Cvetanovića zašto nije bilo javne nabavke vezano za izbor izvođača u projektu gasifikacije Leskovca? Mi raspisujemo javne nabavke za sve i svašta, ali za jednu kapitalnu investiciju, čija je vrednost 53,9 miliona evra nemamo javnu nabavku“ – rekao je na konferenciji za medije predsednik Za Leskovac zajedno dr Nenad Zdravković.

Prvi čovek ove grupe građana je naglasio da je jedino što je poznato da će priključak koštati 750 evra, i da je pre potpisivanja ugovora o ovoj temi morala da se vodi rasprava u Skupštini grada. Zdravković je dodao da će kao i u slučajevima rasvete, prerade otpadnih voda i struje na stadione sve to na kraju da plate građani Leskovca.

Check Also

U nedelju u Leskovcu bez uputa i termina: decu će pregledati fizijatri, za odrasle pregledi pulmologa i krvna slika, tumor markeri i provera hormona štitne žlezde

I ove nedelje u Leskovcu će biti organizovani besplatni lekarski pregledi i analize krvi bez …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *