Početna / GRADOVI / Niš / Wizz Air od 1. avgusta leti iz Niša za Minhen i Ajndhoven
hotel bell

Wizz Air od 1. avgusta leti iz Niša za Minhen i Ajndhoven

Avio kompanija Wizz Air najavila je dve nove linije iz Niša do aerodroma Minhen-Memingen u Nemačkoj i Ajndhoven u Holandiji koji će početi 1. avgusta sa dva nedeljna leta ponedeljkom i petkom.

Wizz Air je počeo sa letovima sa drugog srpskog aerodroma u junu 2015. sa dve linije do Malmea i aerodroma Bazel-Miluz-Frajburg i sa najavom treće linije do Dortmunda čiji početak je planiran 20. avgusta.

Sa danas najavljenim linijama Wizz Air će moći da ponudi još više mogućnosti putnicima iz Niša i Srbije gde ukupno, iz Beograda i Niša zajedno, održava 16 linija do šest zemalja što predstavlja najveći mrežu low-cost letova u Srbiji. Karte za nove letove su od sada u prodaji i mogu se rezervisati i kupiti preko sajta wizzair.com po ceni već od 2.299 dinara.

– Oduševljeni smo zbog novih dobrih vesti ovog leta za naše putnike iz Srbije. Avgust će biti mesec u kome ćemo imati mnogo razloga za slavlje. Naše tri nove linije do Nemačke i Holandije proširiće najveću mrežu low-cost letova iz Srbije, omogućivši srpskim putnicima veći izbor destinacija za odmor ili posao ovog leta, ali u isto vreme i podstičući dolazak stranih turista u Srbiju. Kao jedina avio kompanija koja leti iz Beograda i Niša, radujemo se privlačenju još većeg broja putnika na naše letove iz Srbije, koji će biti u prilici da lete sa nama i da uz niske cene avio karata iskuse našu sjajnu uslugu tokom leta za koju su zaslužne upravo naše srpske kolege – kaže Tamara Valoa (Tamara Vallois), direktorka službe za odnose sa medijima Wizz Air.

Pogledaj takodje

Tresla se gora … Ništa od policijskog časa, srednje škole prelaze na on-line nastavu, ugostitelji kraće rade za vikend

Danas je održana dugo i od strane dela medija dramatično najavljivana sednica Kriznog štaba. Od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *