Home / DRUŠTVO / Vlasotinački Naprednjaci oštro osudili nasilničko ponašanje na sinoćnim protestima
hotel bell

Vlasotinački Naprednjaci oštro osudili nasilničko ponašanje na sinoćnim protestima

Vezano za aktuelnu situaciju u Beogradu, Nišu i Novom Sadu osuđujemo svaki vid nasilničkog ponašanja hiligana i batinaša a sve sa ciljem da se pošalje poruka u svetu da je destabilizovana situacija u Srbiji.

Verujemo u državu koju vodi Aleksandar Vučić da ćemo sačuvati mir i stabilnost zemlje uprkos nasilničkom ponašanju onih koji ne vode računa o našem narodu i našoj deci, već stvaraju ovakve prilike kako bi ostvarili svoje političke ciljeve koje građani Srbije ne podržavaju.

Zapravo radi se o ljudima čija svest očigledno nije dostojna normalnom čoveku, a ovakve nemoralne radnje pojedinaca govore samo o njima, a ne o Srbima i srpskom narodu, kada se sve radi u trenucima dok se država bori sa teškom pandemijom. Imajući u vidu da je prvo nastalo u borbi društva protiv nemorala, tražimo od države da osudi i kazni počinioce koji uništavaju javnu imovinu i ugrožavaju sigurnost građana Srbije.

Dajemo punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i svim nadelžnim državnim organima i institucijama da preduzmu sve mere iz svoje nadležnosti kako bismo sačuvali mir i stabilnost naše zemlje!

Check Also

Seka Aleksić 2. januara u Leskovcu

U svečanoj sali restorana „Dionis“ svoj nastup 2. januara 2022. godine najavila je balkanska zvezda …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *