Home / DRUŠTVO / Večeras poslednje kolo nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“- Novi ciklus u digitalnom formatu
hotel bell

Večeras poslednje kolo nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“- Novi ciklus u digitalnom formatu

Večeras od 18 časova na prvom kanalu javnog servisa Srbije biće organizovano poslednje kolo nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ kada će biti izvučeni dobitnici još dva stana  – u Beogradu na vodi i u naselju „Zemunske kapije“.

„Zaršavamo jesenji deo nagradne igre. Mislim da smo uradili dosta na jačanju svesti naših sugrađana o tome šta znači uzimati fiskalni račun i boriti se protiv sive ekonomije, kazao je ministar finansija Siniša Mali.

Prema njegovim rečima, država će razmotriti šta će biti sa igrom naredne godine, s obzirom na novu fiskalizaciju i digitalizaciju, te će se možda ići sa digitalnom nagradnom igrom, koja bi podrazumevala skeniranje računa preko mobilnog telefona i zatim njegovo slanje.

Od početka nagradne igre do danas, stiglo je približno 12,5 miliona koverata sa fiskalnim računima i slipovima. Sve koverte pristigle od 15. aprila 2021. godine učestvuju i u svim izvlačenjima jesenjeg ciklusa.

Check Also

Upravljao autom u stanju teške alkoholisanosti

Pripadnici saobraćajne policije u Bujanovcu, tokom redovne kontrole zaustavili su jutros tridesetdvogodišnjeg muškarca koji je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *