Home / DRUŠTVO / Ulica Sime Pogačarevića i ulaz u Leskovac iz pravca Vlasotinca posle rekonstrukcije i sa novom led rasvetom
hotel bell

Ulica Sime Pogačarevića i ulaz u Leskovac iz pravca Vlasotinca posle rekonstrukcije i sa novom led rasvetom

Ulaz u Leskovac iz pravca Vlasotinca, uključujući i kružni tok, i ulica Sime Pogačaravića posle rekonstrukcije dobile su i novu, led rasvetu.

Ukupno 62 led svetiljke dale su ovoj izuzetno prometnoj ulici novi sjaj.

-U rekonstrukciju 6,5 kilometara saobraćajnice Putevi Srbije su uložili 283,3 miliona dinara, a radovi si izvedeni na kolovoznoj konstrukciji, odvodnjavanju i hidrotehničkim objektima, na mostovskim konstrukcijama, na izmeštanju stubova rasvete i teklekomunikacija i na saobraćajnoj signalizaciji. Dobra saradnja našeg grada i preduzeća Putevi Srbije prilikom rekonstrukcije ovog puta ogleda se i u činjenici da je grad Leskovac uložio sopstvena sredstva u rekonstrukciju vodovodne i izgradnju kanalizacione mreže ukupne vrednosti 42,2 miliona dinara. Putevi Srbije su uložili i sredstva na izgradnji uličnog osvetljenja u ulici Sime Pogačerevića. Vrednost investicije je 26,9 miliona dinara. Ugrađene su svetiljke sa LED izvorima svetlosti, na novopostavljenim čelično cevastim pocinkovanim stubovima, kao i kabl dužine od 1900m – rekla je na konferenciji za medije članica Gradskog veća Aleksandra Đorđević.

Check Also

U Nišu još jedan novi studentski dom: Mesta za 400 studenata

Foto: Facebook SCN Na jučerašnjoj sednici Vlada republike Srbije usvojila je Predlog zakona o potvrđivanju …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *