hotel bell

Uhapšen vlasnik psa koji je izujedao devetogodišnjeg dečaka koji je zbrinut u Kliničkom centru u Nišu -Tužilaštvo odredilo meru zabrane prilaska i komuniciranja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vlasotincu uhapsili su B. M. (1980) iz Vlasotinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

On se sumnjiči da nije adekvatno obezbedio svog psa koji je izašao na ulicu i napao devetogodišnjeg dečaka. Povređeni dečak je zbrinut u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu. B. M. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu – saopšteno je iz Policijske uprave Leskovac.

Povodovm ovog događaja oglasilo je i Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu.

“U Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu saslušan je osumnjičeni M.B. iz Vlasotinca, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Osumnjičeni je izneo svoju odbranu pred javnim tužiocem. Nakon saslušanja predloženo je određivanje mere zabrana prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa određenim licima. Ova mera je i određena. Tužilaštvo će u najkraćem roku preduzeti dokazne radnje – ispit svedoka, obaviti veštačenja i doneti odluku po podnetoj krivičnoj prijavi.” – navodi se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva.

Check Also

Ekipa “Anine čarolije” napravila najbolji ajvar na takmičenju “Izađi mi na teglu”

Turistička organizacija grada Leskovca je i ove godine bila lokalni partner i suorganizator u realizaciji …

Оставите одговор