Home / DRUŠTVO / U Vlasotincu voda ispravna za piće i pripremu hrane
hotel bell

U Vlasotincu voda ispravna za piće i pripremu hrane

Voda iz vlasotinačkog “Vodovoda”  može se koristiti za piće i pripremu hrane  u skladu sa odredbama Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće, a na osnovu analiza Zavoda za javno zdravlje Leksovac, saopštavaju u ovom preduzeću.

Zavod je u tri dana uzeo ukupno 19 uzoraka površinske, prerađene vode na postrojenju  I vode iz distributivne mreže I svi su fizičko-hemisjki I bakteriološki ispravni, pokazuju analize.

Zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži u ul. Milke Dimanić, dana 19.01.2021.godine, uperiodu od 10 00 do 12 30 časova, doći će do prekida u isporuci vode u sledećim ulicama:Milke Dimanić, Koste Katića, Drvarska, Solunskih boraca, Branka Miljkovića, MarkaKraljevića, Stevana Jakovljevića i 22.decembra. Ostali korisnici imaće uredno vodosnabdevanje.

Check Also

U Lebanu danas Humanitrni bazar „Tezga život znači“

Na platou ispred DK „Radan“ u Lebanu u toku je humanitarni bazar „Tezga život znači“ …

One comment

  1. Jos pre destek godina sam kupila optimum aparat za preciscavanje vode za pice i kuvanje.Mnogo mi znaci jer znam sta pijem i kad ne stane voda,ja u rezervoaru imam desetak litara vode za pice i kuvanje,jer vodu iz cesme koristim samo kao tehnicku vodu.Mnoge moje komsije su prestale da kupuju vodu za pice,jer su ugradili aparate za preciscavanje vode.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *