Početna / DRUŠTVO / U Vlasotincu do kraja meseca kancelarija Fondacije Tijana Jurić
hotel bell

U Vlasotincu do kraja meseca kancelarija Fondacije Tijana Jurić

Do kraja ovog meseca u Vlasotincu će biti otvorena Kancelarija Fondacije Tijana Jurić.

Koordinator kancelarije za jug Srbije biće profesorka srpskog jezika i humanista Jelena Đokić, koja već godinama uspešno sarađuje sa Igorom Jurićem, te je otvaranje kancelarija samo nastavak još bolje i jače saradnje.

„Misija edukativnih psihologa biće edukacija i rad sa decom i roditeljima, prevencija nasilja i posebna uloga u stvaranju bezbednog okruženja za sve. Zahvalna sam gospodinu Igoru Juriću na ukazanom poverenju. Sada sever i jug nisu daleko, na istom smo putu i zadatku“, istakla je Jelena Đokić.

Da bi što bolje realizovala zacrtane planove Fondacije Jelena je okupila tim iz raznih oblasti.

„Okupili smo tim koji će moći da pomogne bilo kojoj žrtvi nasilja i zlostavljanja u svim aspektima. Psihološki deo tima su Milena Pljaskić i Aleksandra Dimitrijević, za pravna pitanja su tu advokatica Marijana Mitrović i Tijana Cvetković, dok je za tehničku podršku zadužen Božidar Ilić. Svakako veliku važnost kancelarija će posvetiti promociji uvođenja Amber Alert sistema u Srbiji“, pojašnjava Jelena Đokić, i dodaje:

„Imam podršku svojih prijatelja i kolega koji su iskusni u radu sa decom i prevenciji nasilja, prof. dr Ana Savić Grujić, filolog Danijela Vučić iz Niša, pedagozi iz Leskovca Zoran Ilić i Dušan Blagojević i profesorka književnosti Ivana Krstić Stojković iz Lebana“.

Izvor: kcvlasotince

Pogledaj takodje

UKIDA SE NAPLATA ROMINGA SA GRČKOM: Ovog leta telefoniranje i poruke sa plaže po ceni lokalnog poziva i SMS-a

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas u Atini, uoči Ekonomskog foruma Delfi, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *