Početna / DRUŠTVO / U subotu finalno izvlačenje drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun u pobedi 2020“
hotel bell

U subotu finalno izvlačenje drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun u pobedi 2020“

Vlada Republike Srbije saopštila je da će finalno izvlačenje drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ biti održano u subotu, 27. februara, u 17.55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio-televizije Srbije.

Tokom ovog izvlačenja svog novog vlasnika dobiće pet automobila marke fijat „500 L“, kao i stan u prestonici, na 23. spratu jedne od kula u naselju „Beograd na vodi“.

Trenutno se u bazenu u studiju nalazi 10,8 miliona koverata i sve one konkurišu za izvlačenje vrednih nagrada u subotu, 27. februara.

Svi građani imaju vremena da do petka, do kraja radnog vremena poslovnica pošti, ubace svoje koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova u poštanske sandučiće.

Podsećamo na to da je slanje koverata potpuno besplatno i da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Apelujemo na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2020”.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem imejla kontakt@uzmiracun.rs, za sva dodatna pitanja i podršku.

Pogledaj takodje

Cvetanović: Bogatstvo jednog grada su ljudi

Dobitnici Sretenjskih medalja, novinar Bratislav Ilić i medicinska sestra Nataša Jovčić Zorić, priznanja posvetili kolegama …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *