hotel bell

U Leskovcu počela sa radom Laboratorija M Lab

U Leskovcu je danas počela sa radom Laboratorija za biohemiju sa hematologijom i imunohemijom M Lab.

Otvaranju laboratorije prisustvovao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa svojim saradnicima.

On je istakao da su laboratorije početna karika u zdravstvenoj zaštiti i pohvalio činjenicu da su vlasnici ove laboratorije posle završenih fakulteta odabrali da se vrate u svoj grad i u njemu započnu posao.

„Siguran sam da ćete kvalitetom zdravstvenih usluga steći poverenje i poštovanje naših sugrađana. Vaš uspeh je uspeh svih nas, a na grad Leskovac možete da se oslonite, jer odnose sa privatnim sektorom gradimo na partnerskim osnovama“, zaključio je gradonačelnik Cvetanović i porodici Cekić poželeo mnogo uspeha u radu, da nastave da rastu i u godinama koje slede proširuju svoje kapacitete.

Milica Cekić, vlasnica laboratorije, istakla je da je nakon završenog Farmaceutskog fakulteta u Beogradu svoju karijeru odlučila da gradi u rodnom gradu, koji joj je u srcu i za koji je emotivno i porodično vezana, a koji polako postaje grad budućnosti i centar juga Srbije, u kome mladi imaju šanse da nađu svoje mesto i da svi zajedno idu napred.

„U nadi da ćemo u budućnosti još više sarađivati, želim svima dobrodošlicu na otvaranje ove laboratorije koja je u poređenju sa onim što Grad i država ulažu u zdravstvo u našem gradu možda detalj koji će u celom tom sistemu omogućiti bolju zdravstvenu zaštitu svim našim sugrađanima.“

Check Also

Leskovački osnovci danas pokazali svoje sportsko umeće u okviru Malih olimpijskih igara

Opštinsko prvenstvo u okviru Malih olimpijskih igara, u kojem je učešće uzelo preko stotinu dece …

Оставите одговор