Home / Opštine / Bojnik / U Leskovcu 13 novoobolelih, novi slučajevi i u Lebanu i Meveđi – oboleo i učenik osnovne škole
hotel bell

U Leskovcu 13 novoobolelih, novi slučajevi i u Lebanu i Meveđi – oboleo i učenik osnovne škole

Zavod za javno zdravlje Leskovac saopštio je najnovije podatke o epidemiloškoj situaciji u Leskovcu i Jablaničkom okrugu.

U poslednja 24h stiglo je 66 rezultata (grad Leskovac 54) rezultata iz laboratorije Batajnica : 15 rezultata je sa pozitivnim nalazom. 13 lica sa teritoririje grada Leskovca, 1 lice sa teritorije opstine Medveđa i 1 lice sa teritorije opstine Lebane.

Struktura: 9 zaposlenih, 4 penzionera, 1 nezaposleno lice i 1 ucenik osnovne škole. Od početka epidemije ukupan broj obolelih na nivou Jablanickog okruga je 1408 a po opštinama je : grad Leskovac – 1124; Vlasotince – 140; Bojnik – 31; Lebane – 71; Medveđa – 40 i 2 lica sa teritorije opstine Crna Trava .

Trenutno se čeka iz laboratorije „Vatreno oko“ i „Batajnica“ u Beogradu 50 rezultata sa Jablaničkog okruga za lica koja su uzorkovana u ZZJZ Leskovac i Opstoj bolnici Leskovac u prethodnim danima.

Check Also

Prodaje se imovina Preduzeća “GP Auto shop“ iz Medveđe

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, oglasila je javno nadmetanje za prodaju nepokretnosti i pokretne imovine …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *