Home / DRUŠTVO / Turistička organizacija traži “pomagače“ u organizaciji predstojeće “Roštiljijade“
hotel bell

Turistička organizacija traži “pomagače“ u organizaciji predstojeće “Roštiljijade“

Turistička organizacija grada Leskovca, uputila je javni poziv fizičkim i pravnim licima, zainteresovanim za učešće u suorganizaciji najveće privredno-turističke manifestacije u Leskovcu.

Uz obaveštenje da je rok za prijavljivanje 15. avgust u 10 sati, na sajtu TOL-a, objavljena je i propisana lista uslova za saradnju.

Naki od zadataka budućih suorganizatora biće da zajedno sa TOL osmisli scenario manifestacije; izrežira TV spot manifestacije; pripremi ponude za sponzore i donatore; pronađe PR agenciju povodom angažovanja i najave manifestacije; napravi izgled akreditacije za organizatore, suorganizatore, sponzore, tehniku, izvođače, press i učesnike događaja; obezbedi dovoljan broj akreditacija povodom manifestacije, kako bi promovisali manifestaciju u celoj Srbiji; osmisli zajedno sa TOL adekvatan PR-tekst povodom manifestacije, koji će se upotrebiti povodom najave menifestacije.

Lica koja, za saradnju, odabere Turistička organizacija, trebalo bi da se bave poslovima koji se tiču odnosa sa medijima, oglašavanja i reklamiranja i brojnim drugim.

Više detalja se može naći na sajtu Turističke organizacije Leskovac, uz još jedno podsećanje da “Roštiljijada“ ove godine počinje 22. i traje do 28. avgusta.

Check Also

Dvojica Nišlija uhapšena zbog prodaje, odnosno posedovanje heroina, metadona i 50 psihoaktivnih tableta

Niška policija, lišila je slobode M.M. (1978) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da …

Оставите одговор