Home / GRADOVI / Leskovac / SRS Leskovac: Osposobite terene u naselju Stara stočna pijaca
hotel bell

SRS Leskovac: Osposobite terene u naselju Stara stočna pijaca

Saopštenjem za javnost koje prenosimo u celosti, obratio se GrO Srpske radikalne stranke Leskovac, povodom teniskih terena u naselju Stara stočna pijaca.

„Gradski odbor Srpske radikalne stranke u Leskovcu apeluje na nadležne da što pre privedu nameni teniske terene u naselju Stara stočna pijaca. Pomenuti teniski tereni su zamišljeni kao idealno mesto za rekreaciju Leskovčana ali, nažalost, godinama su ruglo ovog dela Leskovca.

Od kako su napravljeni, ovi teniski tereni su veoma malo korišćeni, upravo zbog nebrige gradskih vlasti. Kome god da su ovi tereni povereni na čuvanje, a podsetićemo da se govorilo da je za održavanje terena zadužena gradska Direkcija za urbanizam, pa FK Sloga, pa Ustanova za sport i fizičku kulturu SRC Dubočica, sramota je da se ovako postupa prema nečemu za šta su građani Leskovca davali novac. Svesni smo da kako su pomenuti tereni na otvorenom, sada možda i nije vreme da se podloga terena restaurira jer nam sledi jesenji i zimski period, ali smo mišljenja da mobilijar oko samih terena, ograda i rasveta moraju pod hitno da se dovedu u red, a sa prvim lepim danima i sama podloga terena.

Godinama unazad slušamo obećanja rukovodstva mesne zajednice na čijoj se teritoriji nalaze ovi tereni i samog gradskog rukovodstva kako će ovaj problem rešiti. Prikazivana su idejna rešenja, obećavana javno-privatna partnerstva kako bi se ovi tereni uredili a sve što su Leskovčani dobili su teniski tereni sa šljakom urasli u korov. Zato još jednom pozivamo da se na ovom primeru pokaže da grad brine o zdravlju svojih sugrađana – navodi se u saopštenju ovog grdskog odbora.

Check Also

Preko nove komorske usluge, proverite solventnost potencijalnih poslovnih partnera

Srpskim privrednicima od skora je dostupna nova usluga Privredne komore Srbije, jednostavnog naziva “Proverite“, koja …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *