hotel bell

Srce sa juga i dalje kuca- Akcija prikupljanja paketića u znak sećanja na Mariju Takić Pešić

Srce sa juga i dalje kuca – U znak sećanja na prerano preminulu Mariju Takić Pešić, advokata, borca, humanistu.

Juče je krenula akcija prikupljanja novogodišnjih paketića za decu iz ugroženih delova juga Srbije, za decu bez roditeljskog staranja i decu koja se leče na odeljenju onkologije u Nišu, kao nastavak akcije koju je Marija Takić Pešić prerano preminula advokatica iz Leskovca pokrenula kako bi mališanima ulepšala novogodišnje praznike.

U znak sećanja na nju, njen suprug, drugarice i kolege nastavile su akciju te vas ovom prilikom pozivaju da svoje paketiće donesete na dole navedene adrese kako bi i vi bili deo akcije. Prikupljanje paketića traje do 25. decembra.

„Želimo da i ove godine kao i svih prethodnih donesemo čaroliju što većem broju mališana koji takođe to zaslužuju.Potrebno je da svoj paketić na jednu od dve adrese u Leskovcu i Nišu, a dodatna pomoć je ako sve to podeliš na društvene mreže ili pozvoveš prijatelje da i oni učine dobro delo. Jer, što je više nas više će biti dečice sa osmehom – navode organizatori.

Check Also

Opština Vlasotince finansira Romski bal – Zahtevi za sponzorstvo nemaju veze sa ovom manifestacijom, opštinom i Turističkom organizacijom

Poslednjih dana pojavile su se informacije da pojedini Romi obilaze privrednike u Vlasotincu i traže …

Оставите одговор