Početna / DRUŠTVO / ŠOSO „11. oktobar“ među najboljima u Srbiji, Grad planira rekonstrukciju i dogradnju škole
hotel bell

ŠOSO „11. oktobar“ među najboljima u Srbiji, Grad planira rekonstrukciju i dogradnju škole

Priznanje koje je Škola za osnovno i srednje obrazovanje „11. oktobar“ iz Leskovca dobila u vidu povelje Fonda „Profesor Miodrag V. Matić“ bilo je povod za konferenciju za medije.

Ova obrazovna ustanova dobitnik je Povelje kao najistaknutija ustanova u Srbiji koja se bavi problemima dece sa smetnjama u razvoju.

-Zasluga povelje je rad defektologa i nedefektologa škole koji su nesebično radili da bismo postigli što bolje rezultate u radu sa decom sa kojima škola radi. Međutim, vrednovani su i drugi kriterijumi kao što je podrška grada Leskovca, saradnja sa Centrom za socijalni rad, podrška Odeljenja za društvene delatnosti, saradnja sa Školskom upravom, podrška gradonačelnika koji nas je uvek podržao u svim aktivnostima, da se zahvalim svim zaposlenima na zasluženoj nagradi. Škola danas ima mnogo bolje uslove pomenuvši senzornu sobu, stomatološku ambulantu, biblioteku, ogradu, sanitarne čvorove, plato ispred i iza škole, teren za preventivno korektivne vežbe – rekao je Vladimir Anđelković, direktor šole 11. oktobar.

Članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje i prosvetu mr Brankica Stamenković je uz čestitke na nagradi istakla njen značaj jer je stigla od strukovnih udruženja.

-Sve ove nagrade govore da smo na dobrom putu i da je naš trud i rad prepoznat. Da i sam grad stoji iza vas i da stalno prati vaš rad upravo se vidi iz toga što ste od osnivanja do danas tri puta nagrađeni Oktobarskom nagradom grada Leskovca za odlične rezultate. Grad konstantno radi na unapređenju uslova i dosta toga je urađeno u ovoj vaspitno-obrazovnoj instituciji, a u toku izrada idejnog rešenja za rekonstrukciju škole koje će obuhvatiti kompletnu rekonstrukciju, energetsku sanaciju, ali i dogradnju škole – kazala je gradska većnica Brankica Stamenković.

Pogledaj takodje

Gasifikacija Leskovca: Najvaljeni radovi na gasifikaciji Zelene zone

Stručni tim javnog preduzeća Srbijagas na čelu sa direktorom Dušanom Bajatovićem danas je boravio u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *