hotel bell

SNS Leskovac: Politički pokušaj gospođe Spirić da na leđima predsednika Vučića skuplja poene, jer svojim imenom i imenom stranke koju predstavlja ne može dopreti daleko

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac reagova j ena tvrdnje iznete u saopštenju Jelene Spirić, predsednik GrO Stranke slobode i pravde Leskovac.

“Prilikom predaje mamografa Opštoj bolnici Leskovac naglašeno je da isti ne može odmah da počne sa radom već je potrebno sprovesti određene procedure kako bi mamograf bio bezbedan za pacijente i osoblje u bolnici. Ovakav aparat zahteva određenu prostoriju, posebno opremljenu i prilagođenu, i stručna lica iz Instituta Vinča su morala proveriti nivo zračenja aparata. Nijednog trenutka nije bilo naglašeno da će mamograf početi sa radom istog trenutka – navodi se u saopštenju i dodaje – Navedene procedure su u toku, osoblje bolnice je u stalnom kontaktu sa Ministarstvom zdravlja, i očekuje se na u narednim danima, u toku naredne nedelje, sve procedure budu završene, a mamograf bezbedno pušten u rad.”

Gradski odbor SNS upozorava da Jelena Spirić pokušava da skupi političke poene.

“Kada je reč o Medicinskoj školi, lokalna samouprava je reagovala odmah, nabavljeni su radijatori, koji čak i nisu u stalnoj upotrebi imajući u vidu visoke dnevne temperature, a pored toga privode se kraju radovi na toplovodu koji vodi do navedene škole što znači da će sistem grejanja biti uspostavljen vrlo brzo. – dodaje se u saopštenju i zaključuje – Ovakav način saopštenja je čist politički pokušaj gospođe Spirić da na leđima predsednika Aleksandra Vučića skuplja poene, jer svojim imenom i imenom stranke koju predstavlja ne može dopreti daleko.”

Check Also

U ponedeljak kreće prijava za upis mališana u leskovačke vrtiće

Predškolska ustanova “Vukica Mitrović” raspisala je Javni konkurs za prijem dece na celodnevni boravak uPU …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *