Home / DRUŠTVO / Sledeće nedelje počinje rekonstrukcija ulice Ivana Milutinovića
hotel bell

Sledeće nedelje počinje rekonstrukcija ulice Ivana Milutinovića

Novica Nikolić, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ najavio je na današnjoj konferenciji za medije da će početkom sledeće nedelje početi rekonstrukcija ulice Ivana Milutinovića od Bulevara oslobođenja do raskrsnice Save Kovačevića, te će doći do izmene režima saobraćaja.

Privremena izmena režima saobraćaja biće realizovana fazno. Prva faza je od raskrsnice sa Bulevarom Oslobođenja do neposrednog ukrštanja ulice sa ulicom Vladimira Nazora , sa privremenim ukidanjem taksi stajališta. Druga faza se odnosi na deo od ukrštanja sa ulicom Vladimira Nazora do ukšrtanja sa ulicom Veselina Masleše. Treća faza se odnosi na deo od ukrštanja sa ulicom Veselina Masleše do mesta ukrštanja sa ulicama Dimitrija Tucovića i Save Kovačevića.Četvrta faza se odnosi na početke ulice Save Kovačevića i Dimitrija Tucovića. Privremena izmena režima tj. obustava saobraćaja počeće od 03.08.2020. godine.

Za ovu investiciju koja obuhvata kompletnu rekonstrukciju kolovoza i trotoarskih površina biće izdvojeno 17 miliona dinara. Rok izvođenja radova je 90 kalendarskih dana.

Obaveštavaju se svi učesnici u saobraćaju na pomenutoj deonici da se rukovode privremenom saobraćajnom signalizacijom za period izvođenja radova.

Check Also

Prodaje se imovina Preduzeća “GP Auto shop“ iz Medveđe

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, oglasila je javno nadmetanje za prodaju nepokretnosti i pokretne imovine …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *