hotel bell

Saradnja sa medijma neophodna: Medijske obuke za predstavnike centara za socijalni rad

Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju Vlade Republike Srbije, u saradnji sa UNDP-om i Asocijacijom centara za socijalni rad, organizovalo je u Nišu medijske obuke za rukovodioce centara za socijalni rad u ovom delu Srbije.

Državni sekretar Ministarstva za brigu o porodici i demografiju Mirko Janić ukazao je na značaj saradnje sa medijima i izgradnje partnerskih odnosa institucija i medija, što je, kako je naglasio, u najboljem interesu krajnjih korisnika – građana.

Janić je iskazao zahvalnost UNDP-u i Asocijaciji centara za socijalni rad na podršci koja se pruža zaposlenima u centrima za socijalni rad kako bi im se približio rad medija.

Trening u Nišu je četvrti po redu koji je organizovan za rukovodioce centara za socijalni rad. Do sada su treninzi održani u Prijepolju, Čačku i Šapcu.

Na treningu u Nišu učestvovali su predstavnici centara za socijalni rad iz Niša, Leskovca, Aleksinca, Vladičinog Hana, Trgovišta, Doljevca, Svrljiga, Kuršumlije, Surdulice, Preševa i Centra za socijalni rad opština Priština, Kosovo Polje, Obilić i Lipljan.

Check Also

Ovo su nove cene goriva: dizel jeftiniji, benzin skuplji

Objavljene su nove cene goriva koje će važiti danas od 15 časova do petka 7. …

Оставите одговор