Home / DRUŠTVO / Rehabilitovana deonica puta od Leskovca ka Lebanu, prekrivena prvim slojem asfalta
hotel bell

Rehabilitovana deonica puta od Leskovca ka Lebanu, prekrivena prvim slojem asfalta

Deo državne saobraćajnice Leskovac-Lebane, od Donjeg Sinkovca do Gornjeg Trnjana, dug 4,6 metara je, nakon rekonstrukcije i proširenja, dobio prvi, od dva sloja asfalta. Nastavak radova oročen je, najverovatnije za proleće

“Putevi Srbije“ radove finansiraju sa 176,6 kilometara, a vrlo zadovoljavajućom dinamikom, izvodi ih preduzeće “Srbijaautoput“ iz Beograda.

– Ozbiljnost izvođača se vidi i kroz angažovanu mehanizaciju, a ona je ovde brojna i raznovrsna, kao i kroz brzinu i kvalitet radova. Drago mi je da se svi prilazi Leskovca uređuju. Brzo će biti završen Bulevar Nikole Pašića, a ulazi u grad iz pravca Brestovca, Vlasotinca, Bojnika i Bogojevca, već su davno uređeni, a koštali su, da podsetim više od 350 miliona. Rekonstrukcijom puta ka Vučju, kompletiraćemo mapu najvažnijih i najfrekventnijih saobraćajnica na svojoj teritoriji, ocenio je gradonačelnik Goran Cvetanović, nakon obilaska putara u Sinkovcu.

Asfaltom će kolovoz državnog puta prvog B reda, biti pokrivenu dužini od 2,5 kilometra, nakon čega će se uređivati bankine kroz Sinkovce i Trnjane. Nastavak radova zavisiće od vremenskih prilika, ali tokom presvlačenja habajućim slojem, saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila. Za postavljanje završnog sloja, a da bi se posao uradio što kvalitetnije, saobraćaj će biti obustavljen, najavili su iz JP “Urbanizam i izgradnja“.

Check Also

Restrikcije vode u Kosmajskoj ulici, u naredna tri dana

Javno-komunalno preduzeće “Vodovod“ Leskovac, obaveštava potrošače da će, zbog povezivanja domaćinstava na novu vodovodnu mrežu, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *