Početna / DRUŠTVO / Radovi na vodovodnoj mreži u ulici Rade Žunić
hotel bell

Radovi na vodovodnoj mreži u ulici Rade Žunić

U ulici i naselju Rade Žunić u toku su radovi na postavljanju vodovodne mreže u ukupnoj dužini od 1.616 metara.

Do sada je završen posao na deonici dugoj oko 800 metara, a nakon obavljenih analiza poćeće priključenje domaćinstava na vodovodnu mrežu.

Radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Rade Žunić su počeli sredinom juna. Postavljeno je oko 800 metara mreže i sprovedeni su svi prelazi preko ulice kako bi svi korisnici iz bočnih ulica bili priključeni na novu vodovodnu mrežu. Završetak radova čija je vrednost 806.000 dinara se očekuje krajem oktobra.

Tim povodom održana je pres konferencija na kojoj je Ljiljana Mihajlović, tehnički direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ kazala:

-Ukupna ugovorena dužina radova je 1616 metara. Polovina ove dužine je povezana na gradski vodovodni sistem, ispitana, isprana i uzeti uzorci su predati u Zavod za javno zdravlje. Rezultati su dobri pa smo zajedno sa stručnom službom JP „Vodovod“ započeli priključivanje korisnika – rekla je Ljiljana Mihajlović, tehnički direktor Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja“.

Vrednost radova je nešto više od 800 hiljada dinara.

-Kada izvođač radova i JP „Urbazam i izgradnja“ završe građevinske radove i ispita vodovodna mreža, onda JP „Vodovod“ vrši povezivanje potrošača na novoizgrađenu vodovodnu mrežu. Vrednost radova na povezivanju je 806.000 dinara bez PDV-a, to je iznos koji finansira Grad Leskovac. Moram da istakem da je odličan potez izgradnja vodovodne mreže u ovoj ulici, jer smo imali ozbiljnih havarija – kazao je Staniša Ristić, direktor JKP „Vodovod“.

Pogledaj takodje

Vredno priznanje za Školu za osnovno i srednje obrazovanje „11. oktobar“ iz Leskovca

Škola za osnovno i srednje obrazovanje „11. oktobar“ iz Leskovca je ove godine dobila Povelju …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *