hotel bell

RADNE AKCIJE PONOVO U AKCIJI: Napravili mesto za mladalačka i komšijska okupljanja

Udruženje Radne akcije Delijski Vis iz Niša organizovalo je akciju uređenje parkića u ulici Pavla Jurišića – Šturma u ovom gradu.

Ovo udruženje je postavilo 9 klupica, zasadilo 40 sadnica cveća, postavilo rukohvat na stepenicama za starije sugrađane …

” U ulici Pavla Jurišića – Šturma napravili smo novo mesto za mladalačka i komšijska okupljanja. Novo mesto za nove ljubavi, za nova komšijska ogovaranja i za planiranje novih radnih akcija. Kako smo to uradili, sigurno se pitate, dragi sugrađani. Prosto. Malo organizacije i eto nove akcije. Upravnik zgrade Ferid Hamzić, kupio je džak cementa i pesak, JKP Medijana donirala je štafne za klupice. Mi smo ofarbali betonski deo klupica i na nosače montirali štafne. Ovo mesto nikad nije bilo lepše, bar koliko ga mi pamtimo. Pored svega ovog, zasadili smo 40 sadnica cveća i ogradili novo – formiranu bašticu. Obojili smo ovaj mali kutak, sada je mnogo veseliji i nadamo se da će narednih dana postati življi i da će tišinu obojiti dečiji smeh i vesela graja mališana. Takođe, za starije sugrađane ovog dela naselja postavljen je i ofarban rukohvat – navode na facebook stranici  članovi Udruženja Delijski Vis.

Udruženje će se i u buduće boriti za lepšu i sigurniju životnu sredinu i za zdraviju svest građana.

Check Also

Cvetanović najavio ostavku, lokalni izbori u Leskovcu zajedno sa parlamentarnim

Kako je Dnevniku juga potvrđeno, zbog raspisivanja parlamentarnih izbora koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, …

Оставите одговор