Home / DRUŠTVO / Prva svadba u Hotelu “Beograd“ zakazana za 25. septembar
hotel bell

Prva svadba u Hotelu “Beograd“ zakazana za 25. septembar

Radovi na rekonstrukciji Hotela “Beograd“ ulaze u završnu fazu, pa će tako restoranski deo u funkciji biti već za 20-ak dana, a prva dva sprata naredne godine, najavili su vlasnici.

Jedan od investitora, Zvonimir Mitrović, potvrđuje da se uređuju velika i mala sala, te da će biti spremne za prijem gostiju već 25. septembra, za kad je zakazano prvo svadbeno veselje.

– Velika sala je kapaciteta 400 gostiju i, pre svega, će biti prostor za različite vrste događaja i proslava, a sve što će sadržati, u potpunosti će biti sa reputacijom kakvu je imao Hotel “Beograd“. Kao što vidite, radimo ubrzano i punom parom, kako bismo sve završili na vreme. Sugrađani su veoma zainteresovani za ovu lokaciju, jer je više od 30 godina bila kultno mesto u gradu. Moramo i želimo da kvalitet držimo na zavidnom niovu. Jedino strahujem kako ćemo razraditi a la carte restoran, jer u poslednje vreme ovom tipu ugostiteljskih objekata baš i ne cvetaju ruže.

Mitrović dodaje da je uporedo sa rekonstrukcijom objekta, menadžment radio na angažovanju kadrova, jer, i sam priznaje, da jednu reputaciju, mora pratiti i druga:

– Proteklih šest meseci pregovaramo i dogovaramo sa ljudima. Već imamo potpisane i prve ugovore o angažovanju vrhunskih kuvara i konobara, ali ne bih o imenima sada. U restoranima i pratećim objektima biće angažovano najmanje 50 zaposlenih.

Aneks Hotela “Beograd“ ka bulevaru, koji će, kako je najavljeno biti prekršten u Hotel “Leskovac“, već je završen, restoranski će biti stavljen u funkciju za oko mesec dana, a prva dva sprata-naredne godine. Kompletna rekonstrukcija, odnosno treći i četvrti sprat biće opremljeni i otvoreni 2023.

Check Also

Od Udruženja “Teslin toranj u Srbiji“, priznanje i maestralnom Radetu Šerbedžiji

Udruženju “Teslin toranj u Srbiji“, sa sedištem u Leskovcu i Udruženje inženjera i tehničara Leskovac, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.