Početna / DOGAĐAJI / PRIHOD OBOLELIMA OD RAKA: Udruženje „Hrast“ organizuje humanitarnu zabavu 6. marta
hotel bell

PRIHOD OBOLELIMA OD RAKA: Udruženje „Hrast“ organizuje humanitarnu zabavu 6. marta

Udruženje obolelih od raka i osoba sa stomom “Hrast“ i ove godine je  suorganizator  humanitarnog muzičko-zabavnog programa, ali je on iz pozorišta, zbog velikog interesovanja, preseljen u restoran “Olimp lux“.

Nastupiće 20-ak učesnika emisije “Nikad nije kasno“, a sav  prihod namenjen je osobama koje se bore sa najtežom bolešću.

Blažo Petrov, leskovački vokalni solista i,  takodje učesnik emisije “Nikad nije kasno“ potpisuje organizaciju i ove godine, a prošlogodišnji koncert u pozorištu, bio je toliko dobro posećen da je trebalo potražiti veći prostor. Biće to restoran “Olimp lux“:

– Imamo potvrdu dolaska 20-ak ljudi, koji su , u medjuvremenu, postali prave muzičke zvezde i svi su rado prihvatili poziv da se druže sa Leskovčanima i daju doprinos ovoj humanoj akciji. Najstarija medju njima, Dobrila Šabrić, u 93.-oj godini jedna je od najaktivnijih i nastupa sa više energije nego mnogi šezdesetogodišnjaci. Biće to lep  celovečernji humanitarno-muzički spektakl, najavljuje Petrov.

Predsednica Udruženja “Hrast“, Zorica Menković, poziv na druženje uputila je svim ljudima dobrog srca, humanim Leskovčanima i svima ostalima, koji osećaju empatiju prema obolelima od raka. Cena ulaznice, koja uključuje i večeru, iznosi 2.5oo, a kompletan prihoda, kada se odbiju restoranske usluge i putni troškovi za učesnike, namenjen je osobama obolelim od raka:

– Vodjeni pozitivnom energijom, koja odlikuje naše članove, “privukli“ smo dobre ljude u Leskovac i proširili krug prijatelja. Sama muzika je za osobe obolele od raka, od izuzetne važnosti , jer je ona lek za dušu, zaceljuje rane i pomaže da se kriza prevazidje.

Ulaznice za humanitarno-muzičko druženje, 6. marta,  od sutra će biti u prodaji na štandu ispred nekadašnjeg Hotela “Dubočica“, a mogu se rezervisati i kupiti i u restoranu “Olimp lux“, poručuju organizatori. jeste da su mere države bespovratnei besplatne, što ih čini vrlo atraktivnim. Da je to ispravna politika zapošljavanja, potvrdilo je i današnje interesovanje potencijalih učesnika u programima, a organizatori veruju da će prezentacija javnih konkursa, tokom, marta, izazvati pažnju poslodavaca i u ostalim lokalnim samoupravama u Jablaničkom okrugu.

S. Ć.

Pogledaj takodje

PUTUJETE? ŽELITE DA PROVERITE EFIKASNOST VAKCINE ILI IMUNITET POSLE KORONE? – Testiranje na prisustvo antitela IgG i IgM od ponedeljka u Zavodu za javno zdravlje Leskovac

Od ponedeljka počinje testiranje na prisisustva antitela na lični zahtev u Zavod za javno zdravlje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *