Home / DRUŠTVO / Posle restorana, od danas i “Aldist“ tehnički pregled
hotel bell

Posle restorana, od danas i “Aldist“ tehnički pregled

Porodica Stojiljković nastavlja da ulaže u porodični posao, ali biznis širi u drugom pravcu, iako se zadržala u sektoru usluga

Leskovac jeste grad sa povoljnim poslovnim okruženjem i to, gotovo svakodnevno, dokazuju inicijative lokalnih privrednika da investiraju u rodnom gradu.

– Primer je porodica Stojiljković, koja je, posle restorana, odlučila da kapital usmeri u Auto-centar za usluge tehničkog pregleda. Ovde će, za početak, raditi desetoro ljudi, a ako posao to bude zahtevao, biće dodatnih zapošljavanja. Porodica Stojiljković je u izgradnju i opremanje prostora, uložila pola miliona evra. Porodična preduzeća i jačanje lokalne privrede, doprinose razvoju kako zajednice tako i čitave zemlje, rekla je pr gradonačelnika Leskovca, Aeksandra Stojanović.

Menadžer “Aldista“, Bojan Dimitrijević, ističe da je osnovni moto firme, pružiti klijentima najkvalitetniju uslugu:

– Radićemo registraciju svih motornih vozila, a vlasnici vozila će, iz kancelarije moći da prate tok tehničkog pregleda ili da se, dok traje procedura, odmore i osveže se u istoimenom restoranu, koji se nalazi preko puta. Na svakog želimo da ostavimo dobar utisak, te da nam se građani vrate i sledećih godina. Narednih dana, u centru grada ćemo podeliti 50 flajera sa našim logom, a taj reklamni materijal donosiocu obezbeđuje popust od 2.000 dinara. Naše klijente, sa kojima želimo gotovo familijarni odnos, podsećaćemo na istek registracije, odobravati im olakšice i izlaziti im u susret na različite načine.

Auto-centar “Aldist“, nalazi se u Ohridskom naselju, tik uz regionalni put “Leskovac-Vučje.

Check Also

U Lebanu danas počinje Međuokružna smotra amaterskih pozorišta jugoistočne Srbije

Četrdeset prva Međuokružna smotra amaterskih pozorišta jugoistočne Srbije, pod pokroviteljstvom Opštine Lebane i Ministarstva kulture …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.