Home / DOGAĐAJI / Otvorena nova benzinska pumpa „Knez Petrola“ u Leskovcu, vlasnik donirao opremu vrednu 2 miliona dinara za 50 leskovačkih porodica – Za vikend popust 10 dinara po litru goriva
hotel bell

Otvorena nova benzinska pumpa „Knez Petrola“ u Leskovcu, vlasnik donirao opremu vrednu 2 miliona dinara za 50 leskovačkih porodica – Za vikend popust 10 dinara po litru goriva

U Leskovcu je u ulici Bulevar Nikole Pašića, kod restorana Groš (obilaznica) otvorena nova benzinska pumpa kompanije Knez Petrol koja će raditi 24 časa.

Ova srpska kompanija ima već više od 100 pumpi u Srbiji, a ovo je treća u Leskovcu.

Na svečanosti koja je organizovana povodom otvaranja i početka rada ove pumpe koja pripada kategoriji „premijum“ po svojoj opremljenosti, vrpcu su presekli vlasnik Knez Petrola Srđan Knežević i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetakonović.

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović poželeo je rukovodstvu i zaposlenima mnogo uspeha u poslovanju i istakao je dvadesetoro novozaposlenih na novoj benzinskoj pumpi za grad Leskovac značajan, pohvalivši pritom humanost i solidarnost ove društveno odgovorne kompanije čije rukovodstvo je za porodice u stanju socijalne potrebe obezbedila vredne donacije, a za decu organizovao poklone i animatore.

-Mi se zalažemo za iste vrednosti i zato sam siguran da ćete u Leskovcu biti domaćini i partneri lokalne samouprave. Sa partnerima poput Knez petrola nastavićemo još jačim tempom kako bi svi stanovnici našeg grada imali što bolje uslove za život. Sigurni smo da ćemo još bolje sarađivati a znajte da će vrata grada Leskovca za vas uvek biti otvorena jer smo na istom zadatku. O tome svedoči činjenica da se na samo nekoliko stotinu metara od ove benzinske pumpe izvode radovi na rekonstrukciji Bulevara Nikole Pašića u vrednosti od 268 miliona dinara. Još jedna važna saobraćajnica – put Leskovac – Vlasotince je prošle godine u potpunosti rekonstruisana iznosom od 283,3 miliona dinara, a upravo tamo se nalazi još jedan objekat ove kompanije – naglasio je gradonačelnik Goran Cvetanović.

Vlasnik kompanije Knez Petrol Srđan Knežević zahvalio se gradonačelniku Cvetanoviću i građanima Leskovca na gostoprimstvu i govorio o planovima za dalji razvoj kompanije.

„Kompanija Knez Petrol na teritoriji Jabliničkog okruga zapošljava blizu 100 radnika. Ovo je druga premium pumpa, i kad kažem premium pumpa mislim da je gorivo na ovoj pumpi iz uvoza i vrhunskog kvaliteta. U celoj Srbiji otvaramo novih 10 objekata, nastavljamo širenje, dostići ćemo do 150 benzinskih pumpi na teritoriji Srbije – kazap je Srđan Knežević i najavio otvaranje 10 novih objekata širom Srbije u narednom periodu.

Vlasnik Knez Petrola govorio je i o donaciji u vrednosti od 2 miliona dinara kojom su pomogli 20 ugroženih porodica grada Leskovca u frižiderima, zamrzivačima. nameštaju, lap topovima, televizorima i drugim kućnim aparatima i najavio da će tokom vikenda u čast otvaranje biti odobren popust od 10 dinara po litru svih vrsta goriva.

Check Also

U Lebanu danas Humanitrni bazar „Tezga život znači“

Na platou ispred DK „Radan“ u Lebanu u toku je humanitarni bazar „Tezga život znači“ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *