Home / DRUŠTVO / Osnovna i srednja škola u Medveđi obeležile Svetog Savu, školsku slavu čestitao i predsednik opštine Nebojša Arsić
hotel bell

Osnovna i srednja škola u Medveđi obeležile Svetog Savu, školsku slavu čestitao i predsednik opštine Nebojša Arsić

Osnovna i srednja škola u Medveđi obeležile su danas školksu slavu – Svetog Savu.

Čin sečenja slavskog kolača obaviljen je u hramu Vaznesenja Gospodnjeg u Medveđi u prisustvu direktora škola i nastavnika.

Čestitku šovodom Svetog Save uputio je danas i predsednik Opštine Medveđa dr Nebojša Arsić.

„Dragi predškolci, đaci i studenti, uvaženi vaspitači, nastavnici i profesori, u ime svojih saradnika i u svoje lično ime, upućujem vam najiskrenije čestitke povodom školske slave. Želim da svima nama mudrost, snaga i vera Svetog Save, budu životna inspiracija. Negujući i živeći uspomenu na Rastka Nemanjića-Svetog Savu i njegov život i delo, moramo postati svesni trajnosti njegovog prosvetiteljskog rada i ponosno nastavljati put koji nam je on utabao, a to je briga o našim najmlađima, jer jedino ulaganjem u nove naraštaje, u generacije koje dolaze, možemo biti uvereni da je budućnost našeg društva zagarantovana. Čestitam vam veliki prosvetni praznik, školsku slavu, Svetog Savu!“ – navodi se u čestitiki predsednika opštine Nebojše Arsića.

Check Also

„Čuvam te” platforma za zaštitu dece od zlostavljanja

Platforma cuvamte.gov.rs napravljena je radi prevencije nasilja bilo kog oblika kod dece. Predstavlja sinergiju 7 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *