Početna / DRUŠTVO / Opština Bogatić donirala 25 tona brašna stanovništvu Medveđe
hotel bell

Opština Bogatić donirala 25 tona brašna stanovništvu Medveđe

Opštini Medveđa pristigla je danas još jedna donacija namenjena ublažavanju loše situacije meštana, pogođenih vanrednom situacijom u prethodnih dve nedelje.

Naime, Opština Bogatić donirala je količinu od 25 tona brašna kako bi humanim činom pomogla stanovnike opštine Medveđa.

Na radnom sastanku u kabinetu predsednika opštine Medveđa, održan je radni sastanak sa predsednikom opštine Bogatić Milanom Damnjanovićem, koji je posetio Medveđu sa svojim saradnicima.

Nakon sastanka pristupilo se potpisivanju Sporazuma o saradnji i razumevanju između Opštine Bogatić i Opštine Medveđa.

Predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić se zahvalio predsedniku opštine Bogatić, Milanu Damnjanoviću na današnjoj donaciji, uz osvrt da će Sporazum o razumevanju i saradnji biti pre svega namenjen unapređenju i povezivanju odnosa ove dve opštine kako na privrednom tako i na svim drugim planovima.

Još jednom se zahvalio na pomoći državnim organizacijama, opštinama i ljudima koji su u proteklom periodu donirali pomoć u agregatima, paketima pomoći, kao i radnicima EPS-a iz cele Srbije na raščićavanju terena i bržoj stabilizaciji u napajanju električnom enerijom na teritoriji opštine Medveđa.

Pogledaj takodje

PUTUJETE? ŽELITE DA PROVERITE EFIKASNOST VAKCINE ILI IMUNITET POSLE KORONE? – Testiranje na prisustvo antitela IgG i IgM od ponedeljka u Zavodu za javno zdravlje Leskovac

Od ponedeljka počinje testiranje na prisisustva antitela na lični zahtev u Zavod za javno zdravlje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *