hotel bell

“Opportunity4You – Prilika za tebe”: Opština Vlasotince sa partnerima iz Makedonije realizuje projekat u okviru IPA program EU vredan 235.000 evra

Opština Vlasotince i Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga, u saradnji sa partnerima iz Makedonije, Centrom za upravljanje znanjem i Centrom za razvoj Skopskog planskog regiona, realizovaće u narednih 18 meseci projekt „Opportunity4You“ – „Prilika za tebe“.

Ovaj projekat odobren je u okviru IPA programa prekogranične saradnje Srbija – Severna Makedonija, a partnerski sporazum potpisan je danas u Skoplju.

Cilj projekta je poboljšanje mehanizama za podršku zapošljivosti i mobilnosti radne snage u prekograničnom području, naglasili su partneri. Realizacija, između ostalog, treba da doprinese i povećanju kompetencija javnog i privatnog sektora u sprovođenju programa zapošljavanja.

Projekat Opportunity4You“ – „Prilika za tebe“ vredan je 234.912,82 EUR od čega se 84,89% kofinansira sredstvima Evropske unije, a preostalih skoro 15 procenata finansiraju partneri srazmerno svojim budžetima.

Check Also

SLAVLJE LESKOVČANA! Košarkaši Zdravlja pobedili ekipu Vršca

Košarkaši Zdravlja pobedili su večeras pred svojim navijačima ekipu Vršca rezultatom 96:93 (23:19, 28:27, 24:22, …

Оставите одговор