hotel bell

Olivera Pešić: Naše članove pozivaju anketari i ubeđuju ih za koga da glasaju

Na današnjoj konferenciji za medije, koja je održana u prostorija GrO SNS Leskovac, odbornica u Skupštini Republike Srbije, Olivera Pešić, demantovala je da ankete kojima se ispituju građani Leskovca vrši agencija u ime SNS-a.

“Osnovni cilj jedne ovakve akcije je poljuljivanje članstva. Niko od naših iz Beograda nije radio nikakve ankete u kojima se navodi za koju opciju glasati, pa je između ostalog tako za gradonačelnika Leskovca pored našeg predsednika gradskog odbora Gorana Cvetanovića, došlo i moje ime. Mi jednog kandidata kandidujemo a to je dr Cvetanović. A što se tiče opozicije istražićemo sve brojeve telefona sa kojih su naši članovi dobijali pozive i kontaktirati agenciju – kazala je Pešićeva, osvrnuvši se još jednom na navode Nenada Zdravkovića da samo zapošljavanjem komšija, prijatelja i rođaka uspeva da u Bobištu osvoji većinu.

“Ja sam poznata kao osoba koja nikada nije išla prva na Nenada Zdravkovića, ali on da bi opravdao svoj neuspeh neistine govori na moj i račun Andijane Vasić. SNS svake godine ima sve veću podršku, koju dobijamo tako što svoja obećanja relizujemo. Prema rezultatima izbora za odbornike iz 2016. godine i 2020. godine SNS-a, mi smo imali veći broj glasova od odbornika Nenada Zdravkovića. Ja sam uverena da će i na ovim izborima biti isto, jer se građanima od strane opozicije dosadilo okretanje iste ploče – kazala je Pešićeva.

Check Also

U ponedeljak kreće prijava za upis mališana u leskovačke vrtiće

Predškolska ustanova “Vukica Mitrović” raspisala je Javni konkurs za prijem dece na celodnevni boravak uPU …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *