Home / DRUŠTVO / Očišćena divlja deponija u ulici Solunskih ratnika
hotel bell

Očišćena divlja deponija u ulici Solunskih ratnika

U Leskovcu je danas, i pored kiše, nastavljena akcija uklanjanja divljih deponija koja je u prethodne dve godine dala dobre rezultate.

 

Gradska uprava za zaštitu životne sredine u Leskovcu, u saradnji sa preduzećima „Por Verner Veber“ i „Komunalac“ i leskovačkom Direkcijom za urbanizam i izgradnju, realizovala je danas akciju čišćenja divlje deponije u ulici Solunskih ratnika, na lokaciji kod fabrike „Džinsi“.

Ovo je jedna od frekventnijih gradskih ulica, koja vodi prema fabrici „Džinsi“, Radničkom naselju i Vučju i konačno je došlo na red da i ona dobije izgled kakav joj dolikuje, izjavila je načelnica Uprave, Bobana Stošić.

U protekle dve ipo godine, očistili smo oko 120 divljih deponija, uredili preko 30 javnih površina, posetili preko 200 lokacija u gradu i sproveli akciju skoro u svakom naseljenom mestu. Posla ima i dalje, jer se,nažalost,godinama niko nije bavio ovim problemom i ja se zahvaljujem radnicima „Komunalca“ i „Por Verner Vebera“ što i po ovako lošem vremenu uporno rade, dodala je Stošićeva.

Ana Jovanović

Check Also

U Vlasotincu održan treći festival hrane i pića „UKUSI JUGA“

Treći festival hrane i pića Ukusi juga održan je s merom i u skladu sa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *