Home / GRADOVI / Leskovac / Novi trener Moravca Orion Vladimir Pantelić
hotel bell

Novi trener Moravca Orion Vladimir Pantelić

Vladimir Pantelić, stručnjak sa superligaškim i prvoligaškim iskustvom, novi je trener Moravca Orion.

Predsednik Moravca Orion Jovan Stanković nije krio zadovoljstvo nakon dogovora sa novim trenerom.

– Već ove zime Moravac ORION počinje pripreme za sledeću sezonu, 2018/2019. u kojoj je cilj plasman u Prv ligu Srbije. Angažovanjem proverenog stručnjaka kakav je Vladimir Pantelić već sada želimo da pokažemo ozbiljnost. Ubeđen sam da je ozbiljne pripreme ekipe za Prvu ligu Srbije potrebno više vremena od letnjih priprema i nekoliko utakmica i zbog toga mi sa tim pripremama počinjemo već sada. Novi trener će imati priliku da kroz zimske pripreme, 15 prvenstvenih kola i tokom leta pripremi ekipu koja će u sledećoj sezoni biti glavni kandidat za prvo mesto. To ne znači da se već sada predajemo kada je  pitanju tekuće prvenstvo, ukoliko nam se ukaže prilika iskoristićemo je već ovog proleća – kaže predsednik Moravca ORION Jovan Stanković.

Pantelić je u uspešnoj trenerskoj karijeri vodio superligaša Radnčki iz Kragujevca, prvoligaše Dinamo i Kolubaru, u jesenjem delu sezone Jedinstvo iz Paraćina, a u Moravac ORION dolazi sa velikim ambicijama i planovima.

– Saradnju smo dogovorili brzo i lako na period od godinu i po dana, sa mogućnošću produženja još godinu dana. Bio sam u Sportskom centru ORION i oduševljen sam uslovima koje ima Mooravac ORION, od terena do rekvizita i opreme za trening. To su uslovi na superligaškom nivou – kaže Vladimir Pantelić, novi trener Moravca ORION.

Cilj kluba je već sada formiranje tima za Prvu ligu Srbije.

– Već u ovom prelaznom roku doći 4 ili 5 novih igrača sa kojma će biti dogovorena saradnja na godinu i po dana. Biće to igrači koji mogu da igraju u Prvoj ligi Srbije. Moji planovi i ambicije se poklapaju sa ambicijama predsednika kluba Jovana Stankovića. Već sada počinjemo da stvaramo tim za sledeću sezonu i napad na Prvu ligu Srbije – dodaje Pantelić.

U jednom danu dve lepe vesti ?

– U istom danu sam dobio informaciju da sam i zvanično dobio UEFA PRO licencu i dogovorio saradnju sa novim klubom. Došao sam u klub koji ima velike planove i ambicije i siguran sam da to zajedno možemo i da ostvarimo – optimista je Vladimir Pantelić, trener Moravca ORION.

Poznat je i kalendar priprema za prolećni deo prvenstva. Prozivka je zakazana za subotu 20. januar u Sportskom centru ORION, a dan kasnije biće obavljeno i testiranje svih igrača. Ekipa sa treninzima počinje 22. januara.

Check Also

Muzički Edikt u sredu u Leskovcu

U okviru međunarodnog festivala „Muzički edikt“ u sredu 23. juna u 18 časova u crkvi …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *