hotel bell

Novi objekat ”Knez petrola” na teritoriji Leskovca: Posao za 20 radnika i donacija za isto toliko ugroženih porodica

Nova benzinska pumpa ”Knez petrola”, na ulazu je u Grdelicu, a u izgradnju i opremanje uloženo je milion evra. Svečano otvaranje bilo je i prilika da se socijalnim porodicama iz ovog kraja uruči donacija u beloj tehnici, vredna dva miliona dinara

Ovo je šesti objekat te naftne kompanije u Jablaničkom okrugu, četvrti na teritoriji Leskovca, a ukupno 110.

– Gospodinu Kneževiću i njegovoj firmi želim mnogo uspeha, a posebno se radujemo otvaranju 20 novih radnih mesta. Praksa koju smo započeli prilikom otvaranja prethodnog objekta nastavlja se i danas, pa će tako 20 porodica korisnika socijalne pomoći iz grdeličkog kraja dobiti belu tehniku i kućne aparate, koje su sami izabrali. Uz pomoć Centra za socijalni rad, sačinjen je spisak ljudi kojima je pomoć najpotrebnija. Zahvaljujem i na donaciji vrtiću u Grdelici, koji pohađa 70 mališana, rekao je na otvaranju gradonačelnik Goran Cvetanović.

Ovo je peti premijum brend ”Knez petrola” u Srbiji:

– Od pet benzinskih stanica, koje su pod premijum brendom, dve su u Leskovcu. Nastavljamo sa širenjem mreže maloprodajnih objekata i u naredna dva meseca planiramo još pet novih: U Gadžinom Hanu, Ćupriji, Šapcu, Starim Banovcima i Pazovi. Na našim pumpama se prodaje uglavnom premijum gorivo, aditivirano i vrhunskog kvaliteta. Što se tiče donacije, vredna je dva miliona dinara i drago mi je što ćemo, makar na skroman način, doprineti poboljšanju uslova života najugroženijim porodicama, istakao je u obraćanju vlasnik, Srđan Knežević.

Kompanija je Vrtiću ”Snežana” u Grdelici donirala električni šporet, a na poklonu je zahvalila glavna vaspitačica Vesna Đurić.

Check Also

SLAVLJE LESKOVČANA! Košarkaši Zdravlja pobedili ekipu Vršca

Košarkaši Zdravlja pobedili su večeras pred svojim navijačima ekipu Vršca rezultatom 96:93 (23:19, 28:27, 24:22, …

Оставите одговор