hotel bell

Narodno pozorište: U nedelju premijera “Uobražene Margarete”

Premijera predstave „UOBRAŽENA MARGARETA“ po tekstu i u režiji Miodraga Dinulovića zakazana je za nedelju, 19.mart u 12 časova.

To je ujedno i prva premijera dečije predstave u ovoj godini.Scenogarfiju i kostime potpisuje Ana Kolbjanova, asistent reditelja Tanja Krčmarik, kompozitor Aleksandar Spasić i dizajn svetla Radomir Stamenković.

U predstavi igraju: Nataša Pejić, Petra Dimitrijević, Suzana Grujić,Ivan Janković, Filip Radivojević i Mina Cocić.

Prva repriza predstave zakazana je za nedelju 26.mart u 12 časova. Karte po ceni od 200 dinara se mogu kupiti na biletari Pozorišta radnim danima od 08 do 20 časova i dva sata pre početka predstave.

REČ REDITELjA….ili O ČEMU JE OVA PRIČA?
U jednoj dalekoj zemlji, preko sedam gora i sedam mora, živela je najuobraženija devojka na
svetu, koja je odbila svakoga ko je nju prosio za ženu. I ta uobražena Margareta odbiće,verovali ili ne, čak i jednog Kralja, samo zbog toga što na licu ima nekoliko bubuljica.No, da li je ovo samo priča o jednoj uobraženoj devojci ili o svima onima koji su nekoga svesno povredili svojom gordošću, pohlepom ili tvrdoglavim inatom. Da li je ovo priča o tome da su pokajanje i oproštaj moguće lekovito rešenje, a da je u pozorištu zaista sve moguće.Zahvalan glumcima koji su maestralno osvojili zahtevan i neobičan stil naše predstave, tehničkoj ekipi pozorišta koja čuda čini mogućim, čarobnoj autorskoj ekipi u kojoj su: Ana,Tanja, Acko i Rade, podjednaku zahvalnost dugujem i upravi Narodnog pozorišta u Leskovcu, koja nam je pružila priliku da kreiramo ovakav raskošni pozorišni događaj , koji će naći svoje mesto u dečijim srcima i ovaplotiti se u nešto lepo, dobro i plemenito u njihovim životima. Sa verom u bolje dane ,koje će nam doneti oni koji rastu sa našim predstavama, neka nam RAD i na dalje čini RADOST – navodi Miško Dinulović.

Check Also

SLAVLJE LESKOVČANA! Košarkaši Zdravlja pobedili ekipu Vršca

Košarkaši Zdravlja pobedili su večeras pred svojim navijačima ekipu Vršca rezultatom 96:93 (23:19, 28:27, 24:22, …

Оставите одговор