Početna / GRADOVI / Leskovac / Narodna stranka protiv izgradnje stambene zgrade kod „Pepeljugine kuće“
hotel bell

Narodna stranka protiv izgradnje stambene zgrade kod „Pepeljugine kuće“

Gradski odbor Narodne stranke Leskovac održao je danas konferenciju za medije i usprotivio se izgradnji nove stambene zgrade u delu kome se, kako je rečeno, nalaze park i igralište za decu.

Konferencija za medije održana je kod „Pepeljugine kuće“, odnosno prostoru na kome, kako je prema informacijama „narodnjaka“ predviđena izgradnja stambene zgrade od 6 spratova. Reč je prostoru koji se nalazi između zgrada koje izlaze na Bulevar Oslobođenja i stambenih blokova u ulicama Ilije Strele i Nikole Skobaljića.

– Ovde više nije bitno da li je ovo zemljište u gradskom vlasništvu, da li je grad to otuđio, prodao budućim investitorima, ko je investitor, nego je suština cele priće da neko hoće da sagradi stambenu zgradu sa šest spratova u delu grada koji je već urbanizovan i ima nekoliko zgrada. Ovo je jedino zelenilo i park gde deca iz ovih zgrada mogu da izađu i da se igraju. Postavlja se pitanje parking prostora, jer već sada stanari okolnih zgrada imaju problema – rekao je Jovica Stanković, predsednik Gradskog odbora Narodne strankje Leskovac.

Predstavnici leskovačkog odbora Narodne stranke predložili su više lokacija u perifernim delovima grada kao mesta na kojima je moguće izgraditi nove stambene zgrade.

Pogledaj takodje

ŽFK „Vučice“ iz Vučja – ponos i budućnost fudbala i ženskog sporta u leskovačkom kraju

Ženski fudbalski klub „Vučice“ iz Vučja ostvario je veliki uspeh plasmanom na finalni turni Kupa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *