Home / DRUŠTVO / Na “Roštiljijadi“, ako je bude, mesta samo za vakcinisane i negativne
hotel bell

Na “Roštiljijadi“, ako je bude, mesta samo za vakcinisane i negativne

Pripreme za najveću privredno-turističku manifestaciju u Leskovcu su u punom jeku, iako Republički krizni štab još uvek nije dao zeleno svetlo za njeno održavanje.

Dva prstena zaštite, samo su jedna od preventivnih mera, koje će organizator morati da sprovede:

– Prema planu, biće postavljeno 12 medicinskih punktova, na kojima će, onima koji nisu vakcinisani, moći da se uradi brzi antigenski test. Na punktovima će biti angažovane najmanje tročlane ekipe, sa lekarom, sestrom i administratorom. Njihovo angažovanje neće se negativno odraziti na kvalitet usluga u leskovačkim zdravstvenim ustanovama i za sada će to biti medicinski radnici iz našeg grada, ali, ukoliko se ukaže potreba, na raspolaganju su nam i njihove kolege iz okolnih opština. Vidim da se Beer fest u Beogradu održava punim kapacitetom, pa smo u tom smislu optimisti, rekao je jutros novinarima gradonačelnik Goran Cvetanović.

S druge strane, u Turističkoj organizaciji grada kažu da, iako se očekivalo, ni jutros nema povratne informacije iz Kriznog štaba, te da nisu u prilici da govore o planovima, merama i ostalim tehničkim detaljima.

Check Also

Gradski odbor Nove DSS poziva građane da se pridruže šetnji koju u petak u Leskovcu, organizuje Srpska pravoslavna crkva i podrže hrišćanske i porodične vrednosti

Gradski odbor Nove Demokratske stranke Srbije podržao je porodičnu šetnju najavljenu za petak u Leskovcu. …

One comment

  1. Hajde da bas vidim ko ce to da kontrolise,a da ne bude kao i sve do sada,a to je znamo svi dobro,kao poljana za ispasu da svako ulazi i dolazi kad hoce i ostaje koliko hoce…

Оставите одговор