Home / Opštine / Bojnik / MUP raspisao konkurs za obuku vatrogasaca: U Jablaničkom okrugu, mesta za 11 polaznika
hotel bell

MUP raspisao konkurs za obuku vatrogasaca: U Jablaničkom okrugu, mesta za 11 polaznika

Ministarstvo unutrašnjih poslova, upisaće 300 polaznika na stručno osposobljavanje za obavljanje vatrogasno-spasilačkih poslova. Po završetku obuke, kandidati koji je uspešno prođu, zasnovaće stalni radni odnos.

Za potrebe popune vatrogasno-spasilačkih jedinica u Jablaničkom okrugu, biće primljeno 11 kandidata, koji uspešno prođu edukaciju: 4 su potrebna Leskovcu, 3 Bojniku, a po dva će biti zaposlena u brigadama u Lebanu i Medveđi.

Potrebno je da kandidati ne budu mlađi od 19 i stariji od 3o godina, da najmanje godinu dana imaju prebivalište na teritoriji mesta za koje konkurišu, kao i da imaju minimum završenu srednju školu.

Prema konkursu, za kandidate ne smeju da postoje bezbednosne smetnje za zasnivanje radnog odnosa u MUP-u, ali je potrebno i da zadovolje kriterijume zdravstvenih, psiho-fizičkih i bazično-motoričkih sposobnosti.

Prijavljivanje je moguće do 25.maja, a prijave se podnose policijskoj upravi u mestu prebivališta kandidata. Uslovi i ostali detalji dostupni su na stranici Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici.

Check Also

I Vranje prešlo prag od 50 odsto vakcinisanih

Vrbas, Dimitrovgrad i Vranje prešli su prag od 50 odsto vakcinisanog punoletnog stanovništva,kazala je danas …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *