Home / DOGAĐAJI / Čačak vas čeka: Leskovčanima predstavljeni turistički potencijali grada Čačka i okoline
hotel bell

Čačak vas čeka: Leskovčanima predstavljeni turistički potencijali grada Čačka i okoline

Turistička organizacija Čačka u okviru kampanje „Čačak vas čeka“ danas je u centru Leskovca promovisala turističku ponudu Čačka i okoline.

Zainteresovani sugrađani će moći danas do 18 časova da se informišu o turističkim potencijalima grada Čačka, predelu izuzetnih odlika Ovčarsko – Kablarske klisure, Atomskoj banji iz Gornje Trepče, da preuzmu publikacije i promo materijale i učestvuju u nagradnoj igri.

Aleksandar Niketović u ime turističke organizacije grada Čačka, predstavio je sve ono što bi naši sugrađani trebalo da posete ukoliko se odluče za ovu destinaciju.

„Ovu promociju smo s namerom krenuli iz vašeg grada sa juga, jer i za vas kao i za nas važi pravilo da smo veliki gurmani. U našoj ponudi imamo aktivan odmor za dušu i telo, gurmanski turizam, verski turizam…Veliki pomak na našem području je učinjen u seoskom turizmu, te bih ja Leskovčanima preporučio da prilikom posete obavezno probaju naše pečenje, rakiju od šljive i nezaobilaznu posetu Ovčarsko – Kablrskoj klisuri koju zbog velikog broja manastira nazivaju srpska Sveta Gora.“

Predstavnici Atomske banje „Gornja Trepča“, poručuju našim sugrađanima da dođu, da ih posete i uvere se u lekovitost ove banje.

Check Also

Raspisan javni poziv za interno raseljena lica

Grad Leskovac – Savet za migracije – Komisija za izbor korisnika za poboljšanje uslova stanovanja …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *