Početna / DOGAĐAJI / Mediji su, između ostalog, u pandemiji, pokazali koliko su važni, zbog čega će im lokalna samouprava uvek pružati podršku- poručio gradonačelnik Cvetanović, čestitajući 3. maj medijskim radnicima
hotel bell

Mediji su, između ostalog, u pandemiji, pokazali koliko su važni, zbog čega će im lokalna samouprava uvek pružati podršku- poručio gradonačelnik Cvetanović, čestitajući 3. maj medijskim radnicima

Povodom 3. maja, Svetskog dana slobode medija, čestitkom se oglasio gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović

Sloboda mišljenja i govora, osnovna su ljudska prava, tako da se, kao pojedinci, ali i kao društvo, moramo boriti za podizanje svesti o značaju medija, jednog od osnovnih pokazatelja demokratskog društva.

Gandi je govorio da je sloboda medija dragocena privilegija, koju nijedan narod ne sme zaboraviti. A kriza zbog pandemije korona virusa nam je, više nego ikad, pokazala njihovu važnost. Zahvaljujem predstavnicima medija koji prate naše aktivnosti i građane pravovremeno informišu o istima. Zahvaljujem i što svojim nesebičnim zalaganjem i izveštavanjem o epidemijskoj situaciji, doprinose očuvanja zdravlja naših sugrađana.

Leskovac će uvek pružati podršku medijima, u cilju objektivnog i nepristrasnog izveštavanja, a sve u interesu čitavog stanovništva, poručio je gradonačelnik Cvetanović u čestitki medijima.

Pogledaj takodje

ŽFK „Vučice“ iz Vučja – ponos i budućnost fudbala i ženskog sporta u leskovačkom kraju

Ženski fudbalski klub „Vučice“ iz Vučja ostvario je veliki uspeh plasmanom na finalni turni Kupa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *