Početna / DOGAĐAJI / Kolo srpskih sestara u Leskovcu, nagradilo pobednike kviza iz veronauke: Poklone uručio Vladika Arsenije
hotel bell

Kolo srpskih sestara u Leskovcu, nagradilo pobednike kviza iz veronauke: Poklone uručio Vladika Arsenije

Tradicionalno Uskršnje darivanje, članice Kola srpskih sestara u Leskovcu, proširile uručivanjem poklon-paketa pobednicima kviza iz veronauke, ali i članovima Dečjeg crkvenog hora

Predsednica ove humanitarne organizacije, Jelena Eraković, podseća da Kolo srpskih sestara svake godine organizuje akcije podele paketa povodom Uskrsa, a ove je manifestacija dobila i novu dimenziju:

– Veroučitelj Milan Živković je, među osnovcima, organizovao kviz iz veronauke, a danas nagrađujemo najbolje u takmičenju. Poklone smo pripremili i za članove Dečjeg crkvenog hora, ali i decu, koja su učestvovala na našim radionicama svake nedelje. Iskoristili smo dolazak Njegovog preosveštenstva, episkopa Niškog Arsenija, kako bi on uručio nagrade i prisustvovao programu koji smo pripremili.

Povodom Vaskrsa, Kolo srpskih sestara podelilo je paketiće deci u Kosaničkoj Rači, a sledećeg ponedeljka, prigodne poklone dobiće i 461 osnovac u Medveđi.

U porti Crkve Sveta Trojica, ovog prepodneva se i pevalo, a u programu su učestvovali članovi Dečjeg crkvenog hora “Branko“.

Pogledaj takodje

ŽFK „Vučice“ iz Vučja – ponos i budućnost fudbala i ženskog sporta u leskovačkom kraju

Ženski fudbalski klub „Vučice“ iz Vučja ostvario je veliki uspeh plasmanom na finalni turni Kupa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *