Home / DOGAĐAJI / Leskovčani pohrlili u kupovinu na dan velikih sniženja – Black Friday ili Crni petak
hotel bell

Leskovčani pohrlili u kupovinu na dan velikih sniženja – Black Friday ili Crni petak

Sve prodavnice su već uveliko spremne za dugo najavljivanu rasprodaju koje kreću danas u petak 26. novembra pa i ne čudi što se zove groznica „Crnog petka“.

Ove rasprodaje kreću u Americi svakog petka posle Dana zahvalnosti pa je ovo njihov praznik ali ostatku sveta to ne smeta ukoliko željene proizvode mogu da kupe po nižim cenama i da iz crvenog stanja u novčaniku pređu na crno.

U istinu, sniženja u Leskovačkim prodavnicama  su krenula i pre ovog datuma a za „crni petak“ najvljuju dodatna sniženja na već snižene artikle.

Istraživali smo za vas koje prodavnice u Leskovcu možete posetiti i gde su najveća sniženja.

  • Newyorker
  • Jysk
  • Metro
  • Pepco
  • N sport
  • Planeta
  • Sport vision
  • Đak

U Newyorkeru možete naći povoljne muške i ženske majice po ceni od 399 dinara kao i donji veš. U Metrou možete pazariti jeftiniju obuću, sportski program u radnjama je snižen čak do 80 posto. A butici u Capitol parku poput LC Waikiki, Kotona i Sinsey-a nude sniženja na već snižene cene povodom crnog petka.

Prilikom kupovine valja obratiti pažnju na par praktičnih detalja. Ako ste čekali sniženje do sad, sačekajte još koji dan jer će sniženja biti, napravite plan kupovine i sa sobom vodite osobe koje u njoj isto toliko uživaju kao i vi. Proveravajte cene jer se često ispostavi da se sniženja odnose na određene artikle i na kraju raspitajte se o mogućnosti za zamenu ukoliko niste zadovoljni proizvodom.

Kako se Božić i Novogodišnji praznici približavaju valja iskoristiti ovu priliku za kupovinu i do 80 % uštede, iskoristite je i na taj način obradujte sebe i svoje bliske osobe.

Check Also

Kontakt telefoni za proveru upisa u izvodima iz Jedinstvenog biračkog spiska

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Vlade Republike Srbije saopštilo je da će otvoriti kontakt …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *