Home / GRADOVI / Leskovac / Leskovačkim naprednjacima pristupila tri nova člana
hotel bell

Leskovačkim naprednjacima pristupila tri nova člana

U prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu danas je održana konferencija za medije povodom, pristupanja novih članova.

Predsednik GrO SNS LeskovacGoran Cvetanović je danas rekao da je stranka uvek otvorena za nove članove, podmladak kojim se ponosi i iskusne, poput trojice gospodina koji su danas pristupili, te da je spoj iskustva i mladosti dobitna kombinacija za nastavak koračanja u budućnost.

Odgovarajući na pitanja novinara gradonačelnik Cvetanović i predsednik GrO je danas rekao da saradnja sa gospodinom Pejčićem traje dugo godina, da je on bio na listi Srpske napredne stranke kao koalicioni partner te da je sada odlučio da pristupi političkoj opciji koju dugo godina podržava, i da će zbog svog obrazovanja i iskustva biti predložen za novog člana Gradskog veća umesto Aleksandre Đorđević koja je podnela ostavku zbog stručnog usavršavanja.

Tomislav Ljubenović je, govoreći o motivima pristupanja Srpskoj naprednoj stranci kazao da je spreman da se pridruži timu koji građanima omogućava bolji život.

„Svi smo mi svedoci jednog dinamičnog rada i funkcionisanja ovog odbora usmerenog ka boljitku i kvalitetnijem životu građana. To je bio razlog mog pristupanja ovoj političkoj opciji.“

Miloš Ilić je o svojoj odluci da pristupi stranci kazao da podržava politiku vođenja države ali i lokala.

“Generalno, politika Srpske napredne stranke je usmerena na dobrobit svih građana, a druga linija delovanja je ubrzani ekonomski razvoj. To se posebno vidi u ovo vreme pandemije i sučeljavanje svih država sveta sa ovom teškom situacijom. Aleksandar Vučić je sa svojim timom donosio dobre odluke koje su bile usmerene ka zdravlju ljudi i ekonomskoj stabilizaciji. Paralelno sa tim, na lokalnom nivou, gradonačelnik Cvetanović je donosio brlo mudre i domaćinske odluke, tako da postoje vidljivo rezultati na svim poljima. Lično mislim da je moja politička i građanska odgovornost, da takvu politiku podržim.”

Aleksandar Pejčić se zahvalio gradonačelniku Cvetanoviću na lepim rečima, naglasio da je zadivljen svim rezultatima ostvarenim u prethodnim godinama i naglasio da smatra kako može da doprinese budućem razvoju grada Leskovca.

„Pristupio sam Srpskoj naprednoj stranci zbog principa kojima se rukovodi, očuvanja zemlje, srpskog bića, zbog izuzetnih kontakata sa udruženjima građana Srbije u regionu i podizanja nivoa odnosa da Republikom Srbijom, Rusijom na viši nivo. Politika ove stranke se kreće ka ekonomskom patriotizma, odnosno podizanju standarda građana“.

Check Also

Mateja Trajković učenik škole „Rade Metalac“ uz pomoć novog alata, vršiće popravke i održavanje električnih uređaja, u domovima u Bojniku i Leskovcu

Sandra Gerginov, Mateja Trajković i Teodora Šuleić, učenici srednjih stručnih škola iz Vranja, Leskovca i …

One comment

  1. „Predsednik GrO SNS LeskovacGoran Cvetanović je danas rekao da je stranka uvek otvorena za nove članove, podmladak kojim se ponosi i iskusne, poput trojice gospodina koji su danas pristupili, te da je spoj iskustva i mladosti dobitna kombinacija za nastavak koračanja u budućnost.
    Od koga su ovi mlađi????

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.