Home / EKONOMIJA / KORONA U „YURI“: Dve radnice obolele, čak 78 u izolaciji – zaposleni najavili okupljanje za sutra ujutru u 05:30
hotel bell

KORONA U „YURI“: Dve radnice obolele, čak 78 u izolaciji – zaposleni najavili okupljanje za sutra ujutru u 05:30

Zaposleni u kompaniji „Yura“ u Leskovcu najavili su za sutra u 5:30 okupljanje ispred fabrike kako bi upozorili na opasnost kojima su izloženi zbog Korona virusa.

Najmanje 30-ak radnika sa kojima smo danas razgovarali najavili su za sutra okupljanje u 5:30 i da, kao i njihove kolege iz drugih fabrika „Yure“, neće ulaziti u pogone jer tako rizikuju svoje i zdravlje članova svojih porodica.

Kako saznaje Dnevnik Juga, Korona virus potvrđen je kod još jedne od zaposlenih i to u sektoru kontrole koji ima kontakt sa velikim brojem zaposlenih.

Epidemiolozi Zavoda za javno zdravlje izdali su naredbe o obaveznoj samoizolaciji za još 70 zaposlenih u „Yuri“ tako da je sada pod medicinskim nadzorom čak 78 zaposlenih od 200 za koliko se zvanično tvrdi da su radili prošle nedelje.

Dnevnik Juga ostaje otvoren za radnike „Yure“, sve materijale koje dobijemo objavićemo bez navođenja izvora. To uključuje i fotografije i snimke koje ćemo kao naše u formi pitanja slati nadležnima u Kriznom štabu, Vladi Srbije i Ministarstvu privrede.

Check Also

Zbog učestalih krađa, policija će pojačati prisustvo na Zelenoj pijaci u Leskovcu

Foto: Ilustracija “Kurir“ Na Zelenoj pijaci “operišu“ lokalni, ali i lopovi iz drugih gradova. Poslednjih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *