Home / DRUŠTVO / Kompletno uređenje dvorišta OŠ „Siniša Janjić“
hotel bell

Kompletno uređenje dvorišta OŠ „Siniša Janjić“

U OŠ „Siniša Janić“ u Vlasotincu u toku su radovi na uređenju dvorišta, a Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije dala je naknadnu saglasnost da se sruši stara i izgradi nova ograda.

-Planirani radovi se odvijaju se predviđenom dinamikom. Sprat i potkrovlje su završeni u potpunosti, sad se radi prizemlje. Pošto smo dobili saglasnost za naknadne radove na izgradnji ograde i u dvorištu,  rok za izvođenje je produžen za nekih mesec dana i nadam se da će do kraja godine sve da bude završeno. U kontaktu smo sa roditeljima i oni su veoma zadovoljni načinom i kvalitetom izvođenja radova. Saglasni su da se produži rok zbog naknadnih radova, ali da se uradi kvalitetno u interesu njihove dece, a deca trenutno imaju idealne uslove za rad u obema školama gde se alternativno odvija nastava – kaže direktor OŠ „Siniša Janić“ Goran Mitić.

Što se tiče sportske sale u ovoj školi, tender za nju je završen, ali je jedan od ponuđača uložio žalbu, zbog čega se čeka odluka nadležne republičke komisije.

-Nadam se da će ta odluka stići do kraja godine i da ćemo na proleće početi sa radovima na izgradnji fiskulturne sale u školi „Siniša Janić“- dodaje predsednik opštine Zoran Todorović.

On napominje da je u toku tender za rekonstrukciju i druge škole u Vlasotincu, OŠ „8.oktobar“ i da se očekuje da i njena rekostrukcija počne na proleće.

-Napravićemo raspored da učenici te škole koriste prostorije u školi „Siniša Janić“ i prostorije u zgradi Gimnazije, odnosno Tehničke škole, tako da deca neće biti ugrožena – dodaje predsedk vlasotinačke opštine.

Rekonstrukciju obeju škola finansira Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije.

 

Check Also

Muzički Edikt u sredu u Leskovcu

U okviru međunarodnog festivala „Muzički edikt“ u sredu 23. juna u 18 časova u crkvi …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *