Početna / KULTURA / Katarina, Anđela, Milan, Milena, Stefan i Jelena predstavnici Medveđe na takmičenju „Srbija u ritmu „Evrope“
hotel bell

Katarina, Anđela, Milan, Milena, Stefan i Jelena predstavnici Medveđe na takmičenju „Srbija u ritmu „Evrope“

Audicija za izbor učesnika najvećeg dečjeg televizijskog formata koji se emituje u Srbiji, održana je danas u holu osnovne škole “Gornja Jablanica” u Medveđi.

Svoje umeće u pevanju i plesu danas su prikazali učesnici starosti od 14-21 godine, od kojih je 6 prošlo audiciju. Procenu je vršio stručni tim Srbije u ritmu Evrope, Igor Karadarević, direktor televizijskog programa „Rhythm of Europe“, Miloš Marković za procenu talenta za pevanje i koreograf Milan Milinković.

“Medveđa je na prošlogodišnjem takmičenju “Srbija u ritmu Evrope“ zauzela visoko 6. mesto. Katarina Petrović, koja je prošle godine predstavljala opštinu Medveđe, svoje glasovne mogućnosti će pokazati i ove godine. Nju će koreografijom ispratiti 5 plesača: Anđela Jović, Milan Ilić, Milena Ilić, Stefan Petrović i Jelena Petrović” – istakao je Igor Karadarević.

Projekat “Srbija u ritmu Evrope” je izuzetan projekat jer uključuje decu iz cele zemlje koji mogu da iskažu svoj talenat. Takmičenje će se najverovatnije održati u septembru mesecu, što će zavisiti i od tadašnje situacije sa virusom.

Pogledaj takodje

U Covid bolnici preminuli pacijenti iz Leskovca, Lebana i Bojnika

U leskovačkoj Covid bolnici potvrđena su još tri smrtna ishoda od posledica infekcije Korona virusom. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *