hotel bell

Još 200 auto-sedišta za novorođene bebe: Od početka akcije na isti način podržano skoro 1.500 porodica

Obezbeđivanje auto-sedišta za novorođenčad je samo jedna vrsta podrške grada njihovim porodicama, za koju se godišnje izdvoji oko 8 miliona dinara

Roditeljstvo je divan, ali i vrlo ozbiljan i odgovoran posao, pa je mnogo lakše kada se obavlja uz ohrabrenje i konkretnu pomoć:

– Podrška grada nije samo reč. Ona se ogleda u mnogim merama populacione politike, poput jednokratne pomoći za porodilje, vaučera za prvorođene bebe u godini, udžbenike za prvake, finansiranjem tretmana vantelesne oplodnje. Zahvaljujem svim mladim ljudima koji su odlučili da porodično gnezdo sviju upravo u svom gradu, koji će vam uvek dati oslonac i vetar u leđa, rekla je pr gradonačelnika Aleksandra Stojanović.

U ime roditelja se obratila Milica Zdravković iz Donjeg Stopanja, od skora mama blizanaca, Luke i Lenke, naglašavajući da su porodicama novorođenih beba, osim ljubavi, pažnje i strpljenja, potrebna i znatna finansijska sredstva za podizanje dece, pa je svaka podrška više nego dobrodošla.

Check Also

Opština Vlasotince finansira Romski bal – Zahtevi za sponzorstvo nemaju veze sa ovom manifestacijom, opštinom i Turističkom organizacijom

Poslednjih dana pojavile su se informacije da pojedini Romi obilaze privrednike u Vlasotincu i traže …

Оставите одговор