Home / DOGAĐAJI / IN MEMORIAM: Preminuo Jovan Cvetković, direktor preduzeća HSV Vlasotince, bivši predsednik Izvršnog saveta Opštine Vlasotince
hotel bell

IN MEMORIAM: Preminuo Jovan Cvetković, direktor preduzeća HSV Vlasotince, bivši predsednik Izvršnog saveta Opštine Vlasotince

Danas je u Vlasotincu je, u 66. godini života, preminuo dugogodišnji društvenopolitički I privredni  radnik Jovan Cvetković.

Jovan Cvetković je bio dugogodišnji direktor vlasotinačkih preduzeća HSV Vlasotince I Mehanizacija. Takodje, bio je istaknuti član Socijalističke partije Srbije i odbornik u vlasotinačkoj Skupštini. Obavljao je i dužnost Predsednika Izvršnog saveta Opštine Vlasotince.

U gradu na Vlasini, pamtiće ga kao vrednog I poštenog čoveka, spremnog da pomogne i sasluša. Kolegama će ostati u sećanju kao dobar rukovodilac, vedrog duha i razumevanja za svakog.

Vlasotince je ostalo bez jednog od retkih ljudi sa razumevanjem za opšti društveni interes koji je uvek stavljao ispred ličnog, a porodica bez divnog sina, supruga, oca I dede.

Sahrana Jovana Cvetkovića obaviće se u Ponedeljak 19.07.2021. u 13h na groblju u Gložanu.

Foto: Dnevnik Juga/privatna arhiva

Check Also

U Nišu još jedan novi studentski dom: Mesta za 400 studenata

Foto: Facebook SCN Na jučerašnjoj sednici Vlada republike Srbije usvojila je Predlog zakona o potvrđivanju …

One comment

  1. Veliki gubitak, dobar čovek bio. Saučešće porodici. Mislim da je imao sestru kako je pričao. Nije bio jedinac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *