Home / DOGAĐAJI / Građani biraju svog favorita – Počelo online glasanje za Turistički cvet Srbije
hotel bell

Građani biraju svog favorita – Počelo online glasanje za Turistički cvet Srbije

Foto: Arhiva

Posetioci sajta Turistički cvet će moći, do 19. novembra, da glasaju OVDE za svog favorita u oblasti turističke organizacije, receptivne turističke agencije, manifestacije, smeštajnog objekta, odnosno hotela, najuspešnije organizacije ili pojedinca – saopštila je Turistička organizacija Srbije.

Glasovi onlajn publike će se zbrajati sa ocenama stručnog žirija, koji će doneti konačnu odluku o dobitnicima najprestižnije nagrade u oblasti turizma.

Posle godine pauze u kojoj zbog pandemije nagrada „Turistički cvet“ nije dodeljena, na konkurs se ove godine javilo više od 70 kandidata. Turistička organizacija Srbije će odluku o dobitnicima nagrade ,,Turistički cvet“ saopštiti na svečanoj dodeli, koja će se održati sredinom decembra.

Inače ovo je jedna od najpreštižnijih nagrada u oblasti turizma, koju je 2019. godine dobila TO „Vrnjačka banja“, a ove godine TOL je prijavila maifestaciju „Roštiljijada“ a za najbolju turističku organizaciju južnjaci će moći da glasaju za TO“Medveđe“, dok je u kategoriji motela učešće uzeo i Motel „Predejane“.

Check Also

Pucnjava u selu kod Leskovca, iz lovačke puške ranio komšiju

U jednom selu u okolini Leskovca sinoć se dogodio incident – pišu beogradski mediji. Kako …

Оставите одговор